Lirik Lagu Nella Kharisma - Ambyar

[Hesbal] Lirik Lagu "Ambyar" dari Nella Kharisma. Lagu ini masih berupa single yang didistribusikan oleh label Milady Records. Berikut kutipan lirik lagunya "sak umpomo koe ngerti isi neng njero ati roso nyaman mergo perhatianmu nanging aku ora iso blas ora nduwe kuoso mergane koe seng nduwe uwong liyo dudu aku …". Anda bisa berlangganan atau membeli lagu ini lewat media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian resmi online musik lainnya atau anda bisa mendengarkannya lewat saluran Youtube. Selengkapnya Lirik Lagu Ambyar yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.


Details

Lirik Lagu Ambyar - Nella Kharisma
Artist : Nella Kharisma
Judul Lagu : Ambyar
Album : Ambyar - Single
Label : Milady Records

Lirik Lagu Ambyar

sak umpomo koe ngerti
isi neng njero ati
roso nyaman mergo perhatianmu

nanging aku ora iso
blas ora nduwe kuoso
mergane koe seng nduwe
uwong liyo dudu aku

cukup ati kroso ayem
yen weruh koe mesem
senadyan tresno
aku mung iso meneng

penting koe seneng
opo wae tak lakoni
opo koe ngerti
tresno iki tulus suci

yo ben aku ajur
anggone nunggu atimu
tulung ojo ilang
uripo neng njero atiku

saben dino kroso loro mergo kalah bab asmoro
tresno gede nyoto koe milih wong liyo
sabar itu yang ku bisa karena memang ku cinta
terpuruk tersiksa lara ikhlas ku jalani semua
mung dadi konco, sepi neng uripmu
batin tak kuatke nggo ngampet larane
mergo aku tresno koe

cukup ati kroso ayem yen weruh koe mesem
senadyan tresno aku mung iso meneng

penting koe seneng opo wae tak lakoni
opo koe ngerti tresno iki tulus suci
yo ben aku ajur, anggone nunggu atimu
tulung ojo ilang, uripo neng njero atiku

uwis kadung gejeron, deleh ati keliru panggon
urip ilang semangat, seng tak tresno jebul waton
raiso mbedakke ndi seng modus ndi seng tulus
wes ntek sak kabehe bul atiku ra diurus
mung dadi konco sepi neng uripmu
batin tak kuatke nggo ngampet larane
mergo aku tresno koe

penting koe seneng opo wae tak lakoni
opo koe ngerti tresno iki tulus suci
yo ben aku ajur, anggone nunggu atimu
tulung ojo ilang, uripo neng njero atiku

aku ora getun yen nduwe ati seng ringkeh
nanging aku iso nandur roso tanpo pamrih
opo kowe sadar atiku kelewat jembar
ra dadi jodohmu aku mung iso sabar, ambyar

Pemberitahuan/Notice: Situs blog ini tidak menyediakan Streaming ataupun Download Mp3 nya karena itu melanggar hak cipta. Dan lirik lagu ini sepenuhnya hak cipta pemiliknya seperti penulis, artis, dan label yang bersangkutan.

0 Response to "Lirik Lagu Nella Kharisma - Ambyar"

Post a Comment